Ugg Belgie

Over ons

Al meer dan 10 miljoen paar schoenen verkocht in Europa!

Wij werd in 2005 in Frankrijk opgericht. Intussen zijn we uitgegroeid tot de nummer 1 online schoenenwinkel in Frankrijk en hebben we verschillende websites over heel Europa: Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje en meer.

Wij kantoor bevindt zich in het hartje van de modestad Parijs. Dankzij onze schoenenexperts en onze goede relaties met verschillende merken van schoenfabrikanten, bieden wij jou de laatste trends die je in de modebladen ziet staan en waar je vrienden mee lopen.

Ons aanbod bestaat niet alleen uit exclusieve modellen en de laatste collecties van de grootste merken, maar ook uit labels van jonge getalenteerde designers, die ons met hun creatieve modellen hebben overtuigd.

Maar dat is niet alles! Om ervoor te zorgen dat je graag bij ons schoenen bestelt, bieden wij jou een unieke service aan. Je kunt je schoenen niet alleen op je gemak thuis passen, maar je kunt ze ook gratis terugsturen indien ze niet bevallen. Alle voordelen even op een rijtje:

* Gratis bezorging vanaf €30*
* Altijd gratis retourservice
* 100 dagen bedenktijd voor het omruilen of retourneren van een artikel!
* Een supersnelle terugbetaling van het aankoopbedrag op je bankrekening
* Bezorging binnen 24u via DPD Parcelshop

En niet te vergeten:

We hopen dat je jouw favoriete paar schoenen bij ons zult vinden. Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om je suggesties naar te versturen.